Tjenester

LOGO OG DESIGNUTVIKLING

Mangel på kunder eller kapital kan ofte være grunnen til at noen virksomheter velger å utforme egen logo og markedsmateriell i påvente av salg eller bedre tider. Dessverre vil en slik beslutning ofte føre til at de første kritiske kundene blir vanskeligere å nå eller i verste fall at virksomheten mislykkes fullstendig. En amatørmessig logo eller et ufrivillig komisk visittkort kan faktisk true firmaets overlevelsesevne Mange eksperter viser til at dette ofte skyldes manglende eller ineffektiv markedsføring. Så om du ikke ønsker å være en av de som feiler på grunn av enkle ting, kontakt oss i dag

DIGITAL MARKEDSFØRING

Digital markedsføring har blitt viktigere og viktigere for norske bedrifter. Men faget er krevende da utviklingen går lynraskt, og det er stadige endringer som norske bedriftsledere må følge med på. Vi former en strukturert plan tilpasset din bedrift og dine mål. Dette hjelper ikke bare deg til å nå lengst mulig, men også med å kunne se hva som har hatt størst effekt. Vi i Planitum gjør vårt for å holde tritt med dagen digitale utvikling, og prøver stadig ut nye metoder og strategier for å kunne tilby den beste digitale markedsføringen. Ønsker du et tilbud eller rett og slett bare lurer på hva vi kan gjøre for din bedrift? Ikke nøl med å kontakte oss

APPUTVIKLING PÅ WEBPLATTFORM

Med apper for mobile enheter blir tjenester gjort mye mer tilgjengelig for dine kunder og ansatte. Fra en god idé til utvikling og lansering kan det gå svært kort tid, og vi vet hvordan det bør gjøres. Gjennom grundig testing sørger vi for at appen fungerer som tiltenkt fra leveringsdato. Vi utvikler apper til alle sektorer.

INTERAKSJONSDESIGN & WEBDESIGN

Svært mange vurderer bedriftens seriøsitet basert på hvordan de presenterer seg på nett. Derfor legger vi i Planitum mye arbeid ned i utseende og brukergrensesnitt når vi setter opp nettsider for våre kunder. Våre web-utviklere holder en tett dialog med kunden gjennom hele prosessen slik at alle parter blir fornøyde med resultatet. Design er en utrolig viktig del av utviklingsprosessen. Brukervennlighet, navigasjon og utseende skal passe sammen for at opplevelsen skal bli best mulig. Å ha et design som representere det man driver med på en riktig måte er viktig for å fremstå profesjonell ovenfor kunden. Vi sørger derfor for at vi setter oss grundig inn i hva dere driver med og hvilke holdninger dere ønsker å representere gjennom nettsiden. Vi er her for å stille med en nettside både du og vi er stolt av!
googlewplanitumscreen-compressor

SEO

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å overbevise søkemotorene om at dine nettsider er de mest relevante for brukere som søker informasjon om et produkt eller en tjeneste du tilbyr.

Visste du at 50-70 prosent av trafikken til ditt nettsted kommer fra Google? Hvis du ikke er synlig i søkeresultatet, kan du gå glipp av denne relevante trafikken. Med innsikt i søkemotorens algoritmer, kan du bruke dette til din fordel. Over 200 faktorer avgjør hvilke sider som får rangere øverst i søkeresultatet. Blant de viktigste er hvilke ord du bruker i sidetittel, overskrift (H1), mellomtitler (H2), menypunkter og brødteksten. Hvem og hvor mange som linker inn til siden din er også helt avgjørende for å få en god plassering. Men til syvende og sist handler søkemotoroptimalisering om å optimalisere innholdet slik at det er brukervennlig og nyttig for din målgruppe. Da optimaliserer du også for Google.

GOOGLE G_SUITE

Med Google G Suite får din bedrift tilpassede e-postadresser (eksempel@dinbedrift.no), noe som gir et godt førsteinntrykk til potensielle kunder. I tillegg til profesjonell epost får du også tilgang til moderne og skybaserte tjenester som officepakke, videokonferanser, online lagring og fildeling for din bedrift.
GOOGLE G_SUITE